Veel gestelde vragen – (FAQs)

Antwoord: Ja, de pop en de blower mogen in de regen staan. Wel vragen wij u de pop en de blower met een handdoek droog te maken voordat u deze in de bijgeleverde zak retour brengt. Indien de pop en blower niet droog zijn zal een deel van de borg worden ingehouden voor het droogmaken.
Deze vraag is voor ons lastig te beoordelen omdat elke plaatsing anders is. Wij adviseren de pop NIET te plaatsen als de windkracht 5 Bft of hoger is. Eventuele stormschade zal in mindering worden gebracht op de borg. Sommige aansprakelijkheidsverzekeringen dekken deze schade.
Antwoord: Ja, bij alle onze poppen leveren wij voldoende haringen en scheerlijnen. Met deze middelen kunt u de pop stevig verankeren. LET OP: Er worden standaard tentharingen / pennen bij de pop geleverd.
Antwoord: Ja, dat mag. Ook deze persoon zal zich moeten legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. (Kopieer-apparaat is aanwezig).
Antwoord: Ja, dat kan na telefonisch overleg met ons. Het telefoonnummer kunt u boven- en onderaan op deze pagina vinden.
Antwoord: Ja, u kunt de pop langer dan 3 dagen huren. Dat kan alleen na telefonisch overleg met ons. Voor extra dagen hanteren wij een zeer voordelig tarief. Vraag erna!
Antwoord: Ja, wij zijn het hele jaar 24/7 geopend, dus ook op Zon- en Feestdagen.
Antwoord: Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zullen u direct te woord staan. U kunt ons telefonisch benaderen: 0616611920.
Antwoord: U hoeft pas te betalen nadat wij uw bestelling definitief aan u hebben bevestigd. U ontvangt deze bevestiging per email. In deze email staan ook onze bankgegevens. Wij vragen u uiterlijk 3 dagen voordat u de pop komt ophalen het bedrag aan ons over te maken. Dit is voor u een bewijs dat u betaald heeft en voor ons makkelijk en veilig. De borg zal nadat u de pop retour heeft gebracht teruggestort worden op dezelfde bankrekening als waarmee u de pop heeft betaald. Bij contante betaling brengen €5,00 in mindering op de borg. (stortingskosten). Hierbij gaan wij ervan uit dat de pop in dezelfde staat retour komt zoals u de pop heeft gekregen. Betalen per bank, wel zo makkelijk en veilig voor beide partijen.
Antwoord: Ja, alle poppen kunnen door één persoon worden opgezet, behalve de ooievaar. Hierbij adviseren wij twee personen. Echt, iedereen kan het!

Rent a Doll …….at Van Tol.

Het goedkoopste en leukste adres in Zuid-Holland voor opblaasbare feestobjecten.